Menu
0
Handige accessoires
Kleur stalen en samples
Service artikelen
Snel in huis
27Jul2023
SieMatic Interieur NIEUW 2023: Eigentijds geïnterpreteerd.  Kies voor Puristisch wit of  Edel grijs.

SieMatic Interieur NIEUW 2023: Eigentijds geïnterpreteerd. Kies voor Puristisch wit of Edel grijs.

Door: Rainier ZweepReacties: 0

SieMatic Interieur NIEUW 2023: Eigentijds geïnterpreteerd. Puristisch wit. Edel grijs. 

 

SieMatic Interieur kies nu voor puristisch wit of elegant grijs.

U hebt vanaf nu de keuze of u het SieMatic keukenmeubel aan de binnenzijde wilt uitvoeren in puristisch, wit of elegant grijs. Welke uitvoering u ook kiest, u kunt door nieuwe combinaties van afzonderlijke elementen het interieur steeds naar wens aanpassen aan de tijdgeest en uw veranderende persoonlijke voorkeuren. Met een perfecte kwaliteit, gegarandeerd een keukenleven lang.

Wit

zegt de Amerikaanse sterarchitect Richard Meier, is de mooiste van alle kleuren, een symbool van perfectie, van zuiverheid, van helderheid. Het doet ons denken aan een nieuw begin, maar ook aan elegantie en sereniteit. Als een wit doek geeft het ons de vrijheid om iets nieuws te beginnen.
In zijn puristische neutraliteit is wit niet alleen gemaakt voor spannende contrasten. In zijn formele helderheid kan het even overtuigend een harmonieus verbond aangaan met de koele esthetiek en tijdloze kwaliteit van het edele grijs voor de bijpassende interieur elmenten.

Grijs

is de kleur van intellect, kennis en wijsheid. Voor interieurontwerpers over de hele wereld is het de belichaming van elegantie. Voor Odilon Redon, een van de belangrijke pioniers van het klassieke modernisme, wordt het mystieke donkergrijs zelfs beschouwd als de ziel van alle kleuren. Zonder grijs zou het design aan diepte, rust en helderheid ontbreken. Dit blijkt vooral uit de luxueuze sfeer van stijlvolle keukens, waar open keukenelementen in grijs in hun perfecte symbiose van interieur en exterieur een harmonieus geheel vormen.

Welke uitvoering u ook kiest. U bent verzekerd van perfecte kwaliteit, gegarandeerd een keukenleven lang. Optimaal opberggemak en altijd gegarandeerd voldoende opbergruimte mogelijk gemaakt door het gepatenteerde SieMatic multifunctionele rail, per 16 millimeter in hoogte verstelbaar. Deze rail is een vast onderdeel van de SieMatic keukenmeubelen, maar kan ook aan de binnenzijde van draaideuren worden toegepast. In de keukenmeubelen past het uiterst flexibele MultiMatic-systeem, dat talrijke designprijzen heeft gewonnen, zodat laden en uittrekelementen in hoge, boven- en onderkasten op basis van individuele wensen kan worden ingericht voor een optimaal dagelijks gebruik van de keuken.

Meer informatie www.siematic.com

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €70,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.